DFBarracks - Forums




Delta Force Barracks Forums - Powered by XMB 1.9.11
Delta Force Barracks Forums
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: Opening Doors On LCAC
Soul Syphon
Captain
****


Avatar


Posts: 286
Registered: 12-4-2003
Location: England
Member Is Offline

Mood: I hate u

[*] posted on 1-29-2004 at 12:53 AM
Opening Doors On LCAC


Hey all. On operation Orca the LCAC's doors open at the start of the mission and then close when they start moving. can you plz explain how this is done? AND i prefer not to use WAC because i cant do them so can i do it in events?



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Timber3050
General
******




Posts: 602
Registered: 6-26-2003
Location: why? you a commy?
Member Is Offline

Mood: Back in the sad

[*] posted on 1-29-2004 at 05:51 AM


i believe it would be an event, "change AI, play part animation (something)". I haven't tried it myself, but thats how stuff like that usually goes.



View user's profile View All Posts By User
Eagle_Eye
Senior Admin
***********


Avatar


Posts: 8864
Registered: 9-7-2002
Location: Adelaide, South Australia
Member Is Offline

Mood: Grey,not Stupid

[*] posted on 1-29-2004 at 09:33 AM


OK, yes, I did this with an event...Timber3050 is correct....here's the actual events from the Op Orca mission that I wrote.


Event 0: Hide All

Pre-Mission event

Actions:

Hide Win Subgoal 1
Hide Win Subgoal 2
Hide Win Subgoal 3
Hide Win Subgoal 4
Hide Win Subgoal 5
Hide Win Subgoal 6
Hide Win Subgoal 7
Hide Win Subgoal 8
Hide Lose Subgoal 1
Hide Lose Subgoal 2
Hide Lose Subgoal 3
Hide Lose Subgoal 4
Hide Lose Subgoal 5
Hide Lose Subgoal 6
Hide Lose Subgoal 7
Hide Lose Subgoal 8
Hide Waypoints
Change SSN 2 AI : Play part anim #1 for 3.0000 seconds
Change SSN 365 AI : AI state to Land

and this one...

Event 3: raise ramp laca1

Delay event 2 seconds

Triggers:

SSN 10000 is within area 1
Actions:

Change SSN 2 AI : Play Reverse part anim #1 for 3.0000 seconds

Where ssn 2 is the LCAC.

Regards









View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Soul Syphon
Captain
****


Avatar


Posts: 286
Registered: 12-4-2003
Location: England
Member Is Offline

Mood: I hate u

biggrin.gif posted on 1-29-2004 at 08:10 PM
Thanks


Hey eagle eye thanks



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
Samurai X
Grunt
*




Posts: 14
Registered: 1-26-2004
Member Is Offline


[*] posted on 2-7-2004 at 02:16 PM


Eagle Eye, A.bullet may be the GOD of making expansions, but you are the GOD of MEDDING. hope to see you online some time
View user's profile View All Posts By User
Eagle_Eye
Senior Admin
***********


Avatar


Posts: 8864
Registered: 9-7-2002
Location: Adelaide, South Australia
Member Is Offline

Mood: Grey,not Stupid

[*] posted on 2-7-2004 at 02:52 PM


NO, I'm just his stand in...Anoshi is the "God", he's been busy lately....so I have temporary custody of the Map Making forums...








View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
MattEversmann
Private
**




Posts: 42
Registered: 1-24-2004
Location: Lansing,Michigan,U.S.A.
Member Is Offline

Mood: Whoopin' Ass

[*] posted on 7-25-2004 at 02:44 PM
Play Part Animation....


How the HELL do you get that event? I can get up to the "Change AI, SSN", but then in the second list on the event page, there is no "Animation" effect. HELP! I am using the Terra Nova editor.
View user's profile View All Posts By User This user has MSN Messenger
Eagle_Eye
Senior Admin
***********


Avatar


Posts: 8864
Registered: 9-7-2002
Location: Adelaide, South Australia
Member Is Offline

Mood: Grey,not Stupid

[*] posted on 7-25-2004 at 04:16 PM


Yes, but you need an Unlocked Med..

It's available in the Download Section..

EE









View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Reddini
Corporal
***




Posts: 220
Registered: 7-2-2004
Location: Perth, Australia
Member Is Offline


[*] posted on 8-25-2004 at 10:46 AM


What is the LCAC is it the hover craft?

And people are talking about opperation Orca does that come in single playor with EXP if so why cant i fnd it or any other EXP single player maps





The most obvious sign that there is intelligent life out
there is that it hasn't tried to contact us.

MY MAPS|E-MAIL ME



View user's profile View All Posts By User
HumanTarget
Skin Creator/DFB Staff
*******




Posts: 1986
Registered: 10-1-2003
Location: Brisbane, Australia
Member Is Offline

Mood: Feeling Trgeted

[*] posted on 8-25-2004 at 10:49 AM


yep Redini, it's the hovercraft (Landing Craft Air Cushion) wierd name I know. lol.

some ppl have found that the EXP single player missions havent appeared until after they have completed all the standard BHD missions.




View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
7>Snake
Unregistered




Posts: N/A
Registered: N/A
Member Is Offline


[*] posted on 8-25-2004 at 10:50 AM


Unless I'm mistaken, LCAC stand for 'Landing Craft - Air Cushion' which is the hovercraft from EXP.

As to why you can't find the mission I can only say ??????????

When I installed exp the missions showed up right away.




Eagle_Eye
Senior Admin
***********


Avatar


Posts: 8864
Registered: 9-7-2002
Location: Adelaide, South Australia
Member Is Offline

Mood: Grey,not Stupid

[*] posted on 8-25-2004 at 11:06 AM


If you install the TS patch, it will show up..it's not only for BHD..you should install it whether you have TS or not..

EE









View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Reddini
Corporal
***




Posts: 220
Registered: 7-2-2004
Location: Perth, Australia
Member Is Offline


[*] posted on 8-25-2004 at 12:47 PM


I have finished all of the levels is it ment to be in the finished/custom levels or new levels because the new levels area is empty but ill have a look through the finished area again and if i still can't find it ill try what ee says.




The most obvious sign that there is intelligent life out
there is that it hasn't tried to contact us.

MY MAPS|E-MAIL ME



View user's profile View All Posts By User
Reddini
Corporal
***




Posts: 220
Registered: 7-2-2004
Location: Perth, Australia
Member Is Offline


[*] posted on 8-30-2004 at 10:40 AM


well i found a way arround my problem. i used a pff extractor and extracted all of the files for opp orca and cannon is that all of the levels in there that are single player(multi work)




The most obvious sign that there is intelligent life out
there is that it hasn't tried to contact us.

MY MAPS|E-MAIL ME



View user's profile View All Posts By User
Eagle_Eye
Senior Admin
***********


Avatar


Posts: 8864
Registered: 9-7-2002
Location: Adelaide, South Australia
Member Is Offline

Mood: Grey,not Stupid

[*] posted on 8-30-2004 at 02:01 PM


Yes, there's only the 2.. Hope you like Operation Orca, I wrote that in a hurry for inclusion in the EXP..so it's a bit short, but it demonstrates EXP qiute well.

Don't forget the bin, pcx and wac files, you will need the /d to run them..

EE









View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Reddini
Corporal
***




Posts: 220
Registered: 7-2-2004
Location: Perth, Australia
Member Is Offline


[*] posted on 8-30-2004 at 03:14 PM


yes i have got every bit of them i realy liked the opporation orca first time it was kind of hard because the boats killed you before you knew they were there. I think it could have been better if you had made the building with the documents in was set to invisible on the map. that was how i found them. and also there were way too many saves. i only used one. I have not finished the cannon level yet but it looks great from what i have seen.

I dont know if its the same on your comp but when i gointo options there is an immage in the top right hand corner that i dont think should be there could you please tell me the name of it so that i can modify it in my mod.





The most obvious sign that there is intelligent life out
there is that it hasn't tried to contact us.

MY MAPS|E-MAIL ME



View user's profile View All Posts By User
Eagle_Eye
Senior Admin
***********


Avatar


Posts: 8864
Registered: 9-7-2002
Location: Adelaide, South Australia
Member Is Offline

Mood: Grey,not Stupid

[*] posted on 8-30-2004 at 03:59 PM


I'll look it up later, I have to go get my kids from school, might even update Orca soon, I've never been totally happy with it.

EE









View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Soul Syphon
Captain
****


Avatar


Posts: 286
Registered: 12-4-2003
Location: England
Member Is Offline

Mood: I hate u

sad.gif posted on 1-21-2005 at 08:42 AM
Hey


i have an unlocked med but the items still dont show up.



View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User This user has MSN Messenger
7>Snake
Unregistered




Posts: N/A
Registered: N/A
Member Is Offline


[*] posted on 1-21-2005 at 09:21 PM


Even the "unlocked" med does not give you access to all med functions.

You will likely have to switch your map between various versions of the med to find all the desired event commands.

It's always a good idea to have more than one med version available for use.





  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2012 The XMB Group
[Queries: 15] [PHP: 52.9% - SQL: 47.1%]












Copyright © 2002 - 2008 All Rights Reserved - DFBarracks.com
Site Design by A.Bullet - ScreamingDemon.com